Renare än någonsin med hjälp av städfirma från Ockelbo

Jag har precis gjort mitt liv och vardag avsevärt mycket enklare, jag har anlitat en städfirma i Ockelbo för att utföra städningen hemma hos oss. Vi bor i ett tvåvåningshus och jag är så trött på att städa varje vecka, utan att det hinner bli riktigt rent någon gång eftersom man inte har någon tid att städa ordentligt. Därför kände jag att det var på tiden att kontakta en städfirma nu. Det är så många av mina vänner och bekanta som har städfirma och dessa städfirmor erbjuder sina tjänster för riktigt bra priser. Företaget som jag har anlitat heter Scanref AB och de är aktiva som städfirma i Ockelbo och Gävle bland annat. De verkar vara riktigt duktiga, de har varit här och städat en gång och det var en helt ny erfarenhet av städning måste jag säga. Det har aldrig varit så rent hemma som efter de var klara här, allting var rent, till och med toalettpappret var fint vikt. De var två personer och var klara på en och en halv timma ungefär. Om jag skulle göra en motsvarande städning som denna städfirma gjorde så skulle det ta, lätt sex timmar. De torkade av överallt, dammsög och våttorkade i alla rum samt gjorde en fullskalig toalettstädning. Deras städare var riktigt effektiva och använda moderna och beprövade metoder samt använde de kvalitativa produkter i deras städning. Man märkte att de hade gjort ett ordentligt arbete för det höll sig rent hemma i flera dagar, det var nästan som att ingen vågade smutsa ner. Därför tänker jag att Scanref AB och deras städfirma ska få komma och städa här hemma varannan vecka från och men nu.