Hjälp utav J.R Plåtslageri AB

Hej på er alla mina härliga och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Ni är många som ofta frågar mig om det här med plåtslagare i Lund med omnejd, då ni verkar vara många som behöver tips kring detta. Jag tänkte idag rekommendera ett företag som jag själv vände mig till i somras, när jag behövde hjälp med vårt tak. J.R Plåtslageri AB heter företaget, och är ett företag som verkligen har hjälp mig och min familj i Lund nu under sommaren. Vi behövde nämligen hjälp med takavrinning, vilket just J.R Plåtslageri AB hjälpte oss med. Vi har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med detta, och tyvärr har många företag känts oprofessionella och okunniga, vilket har känt väldigt osäkert för oss såklart. Just J.R Plåtslageri AB kändes på en gång väldigt tryggt och säkert, och då en kollega till mig vänt sig till just detta företag, kändes det som en självklarhet för oss. Min kollega hade nämligen blivit väldigt nöjd med den service som han fått utav företaget och de anställda. Även vi blev som ni säkert redan märkt väldigt nöjda med den hjälp som J.R Plåtslageri AB gav oss under sommaren och vi är fortfarande väldigt positivt överraskade över det arbete som de utförde. Vad jag tyckte var extra roligt var det faktum att de arbetade mycket med kundservice, vilket jag tyvärr tycker att alldeles för få företag gör idag. Just kundservice tycker jag är en viktig del i ett företag, och vi kände oss väldigt trygga med J.R Plåtslageri AB tack vare detta. Utförandet av arbetet sköttes även det väldigt bra, då personalen arbetade väldigt noggrant och kvalitativt med projektet.

Resultatet blev såklart hur bra som helst, och jag vill rikta ett stort tack till J.R Plåtslageri AB, som hjälpte oss så bra! Jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Eslöv, Höör eller Lund med omnejd att vända er till just J.R Plåtslageri AB.