Ett nymålat och fint hus

Tjenare, hallå, hej. Vi har äntligen flyttat in i det nya huset nu och all renovering är färdig. Ni är många som har frågat om vilka färger jag har använt när jag målat väggarna, det enkla svaret på det inte är jag som har använt en färg utan det är en målerifirma i Eksjö som heter Eddies Måleri som jag tog hjälp av.

När vi skulle flytta in i vårt nya hus ville vi måla om majoriteten av väggarna då vi inte tyckte de befintliga färgerna och tapeterna passade oss. Eftersom det var så mycket som skulle målas valde jag och min man att anlita en målerifirma i Eksjö för jobbet. En kollega till min man rekommenderade Eddies Måleri då hon själv hade fått hjälp av dem och var otroligt nöjd över hur det resulterade. Vi läste såklart lite om dem också och allt vi läste verkade bra så vi beslutade oss för att anlita dem för att måla om hemma hos oss. Med hjälp av våra önskemål kunde de få fram färger som vi tyckte om, gällande färgvalen finns det ingenting att klaga på. Inte heller deras arbete kan man klaga på, de var så otroligt noggranna och jobbade på effektivt för att vi skulle kunna fortsätta med vår renovering så fort som möjligt. Jag och min man är riktigt nöjda över allt som denna målerifirma i Eksjö har gjort för oss och vi kan därmed rekommendera dem till er läsare som vill ha ett lika fint resultat som vi fått. Det är med glädje jag kan visa upp resultatet av vår renovering i det nya huset.