Caesa Bygg & Renovering

Välkomna ska ni vara tillbaka till mig och min lilla blogg. Just nu sitter jag i soffan med en filt runt om mig och en chipsskål i handen. Idag kommer jag berätta om en byggfirma som håller på med trädfällning i Norrköping. De har nämligen vart hemma hos mig idag och tagit ner en stor buske som jag inte skulle ha klarat av att ta ner själv.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sitta i soffan framför tvn och vilat. Jag har vart så trött och jag har inte orkar göra någonting, och det är okej ibland. Jag har i alla fall fått besök av en byggfirma som håller på med bland annat trädfällning i Norrköping och de hjälpte mig då som sagt med att ta ner en stor buske som stod på min tomt. Den hade växt till sig väldigt mycket och den var inte fin längre, därför ville jag ha ner busken så fort som möjligt. Som vanligt går jag in på min telefon och söker på företag som håller på med trädfällning i Norrköping, och när jag snubblade in på Caesa Bygg & Renovering så visste jag att jag ville ha hjälp från dem. De hade väldigt bra recensioner, så jag kände mig trygg med att de skulle ta ner denna busken. De var ju här idag och nu är busken borta, och det känns så mycket luftigare ute på tomten och det är hur skönt som helst. Jag ska nu fortsätta att göra ingenting och kanske kolla på en film. Ni får ha det så bra tills vi ses i nästa inlägg, kram på er.