Att jobba som tandhygienist i Stockholm

Hej alla mina fina och underbara läsare! Jag måste bara skriva lite och berätta lite om mitt jobb, som tandhygienist i Vasastan i härliga och underbara Stockholm! Jag kan se att ni är väldigt nyfikna på mitt jobb som tandhygienist, och att ni frågar mycket om hur det är att jobba som tandhygienist i Stockholm. Jag tänker att jag gör ett litet, litet inlägg här för att berätta lite, och tala om lite kort, om hur det är i mitt yrke och min yrkesbransch, samt hur det är att jobba i Stockholm!

Jag älskar, och har alltid älskar Stockholm. Jag såg det som en självklarhet att välja att jobba just här, för jag vet att Stockholm är en stor stad med hög befolkning och många människor, vilket också innebär fler tandbesvär och fler människor som skulle behöva hjälp med tandvård. Eftersom att jag verkligen älskar och brinner för människor i min omgivning så är det bara positivt för mig att jobba i en så pass stor stad med så hög befolkning som till exempel Stockholm. Jag har alltid varit väldigt mån om tänder och har ända sedan jag var väldigt liten verkligen fascinerats när jag själv var på besök hos tandläkaren. Fascinationen av hur allt fungerade samt mitt eget intresse för att vårda och ta hand om mina egna tänder, i sammanband med att jag älskar att hjälpa människor, gjorde det givet och självklart att jag skulle satsa på just detta yrke! Hoppas detta kunde svara på några av era frågor! Skriv och fråga om ni har fler frågor, men nu ska jag lämna detta inlägg. Vill fortsätta med att önska er en toppen dag! Vi hörs!